Qui Som?

Benvinguts al Centre “ambTu”

25 anys d’experiència 

Mª Carmen Núñez, especialista en Biodinámica Craneosacral i responsable del centre: Especialista en Biodinàmica Cranesosacral

Com i perquè vaig arribar a la Biodinàmica Craneosacral

Els meus inicis van ser al món de l’estètica amb la il·lusió de formar una petita empresa, conjuntament amb les meves cunyades, i la confiança que em donaven les meves mans, petites però amb força, tendres però sensibles.

Relativament ràpid i amb una formació continuada, l’estètica i el maquillatge em van donar moltes satisfaccions. 12 anys amb corredisses entre camerins i platós de televisió, maquillant personatges destacats de l’actualitat del moment com, polítics, esportistes, cantants, periodistes, fins i tot importants actors en el món del cinema. Paral·lelament, amb el treball més personal i tranquil dins del nostre espai U3, amb un tracte més proper i més personal, on tothom volia apropar-se a nosaltres per veure que els podíem oferir.

I és en aquest espai més reduït d’una cabina, amb la intenció de donar un servei i complaure les expectatives de la persona que estava atenent, vaig ser conscient que en aquells 4 metres quadrats es donava quelcom més profund que només un servei purament d’estètica. Era un gaudir, compartir, un profunditzar, molt més que un tractament d’estètica o un massatge, es creava una energia diferent. Energia era això, això era el que compartíem, ni seva ni meva, universal (Reiki). Va ser aleshores, que en l’interès de poder canalitzar aquesta energia, faig la formació en Reiki. Aquí, començo a treballar amb més consciencia, aprofitant tots els beneficis que treballant amb aquesta perspectiva es pot aconseguir. I necessito més, saber més, experimentar més, sentir més, i tinc la possibilitat de començar una formació que em fascina, que canvia la meva (perspectiva), el que era i el que sóc i que m’ajuda a passar per la vida moments bons i no tan bons amb una suavitat, una serenor, i una energia positiva que sense la Biodinàmica Craneosacral no hagués pogut assolir, això sí de la mà d’uns formadors excepcionals i uns companys immillorables, als cuals aprofito aquestes líneas per agrair el seu acompanyament i la seva presència aquí i ara. I fins aquí he descrit els últims 25 anys de la meva vida professional, viscuts amb alegria, esforç, positivitat, empeny, energia, amor… I amb amor, i amb cadascuna d’aquestes qualitats i em podria anomenà moltes més, començo una nova etapa, en resposta a unes noves inquietuds necessitats personals i professionals que la bellesa sigui una conseqüència de la salut, d’avançar un espai on estigui tot integrat de forma holística, a nivell físic, psiquic i emocional. I és aquí on la Biodinàmica Craneosacral dona resposta aquests tres nivells de forma sutil, suau i alhora eficaç.

IMG_9722