Ioga

HATHA IOGA “Cos, Ment i Esperit”

ioga

El ioga és una tècnica mil·lenària que busca potenciar la salut de cos i ment.

Qualsevol persona pot fer ioga ja que la pràctica s’adapta a la necessitat de cada individu. Els seus beneficis són múltiples i és un eina essencial per combatre l’estrès físic i emocional. Entre els seus beneficis destaquen: la reducció del dolor d’esquena, correcció de la postura, equilibri del sistema nerviós, hormonal i metabòlic; incrementa l’energia i la sensació de benestar, augmenta l’equilibri i la coordinació; potencia la memòria, la capacitat d’atenció i la concentració. Alleuja tensions musculars i emocionals. Re-educa la respiració i augmenta la flexibilitat en general.

Hatha Ioga per a la salut física, mental, energètica i emocional.

Sessions:

Prova el KIT-KAT IOGA, la pausa del migdia per relaxar-te, el Dimarts a les 13:30h. 

Matins: Dilluns a les 11.30h i Tardes: Dimecres a les 19:00h

IOGA PER A MAMES I BEBÉS

La pràctica de Ioga per a Mamàs i bebès està dirigida especialment tu, Mamà, permetent que el teu bebè t’acompanyi en tot moment sense deixar d’atendre les seves necessitats i convidant-ho a participar en els diferents exercicis i meditacions.1

Després de l’embaràs busquem recuperar el sòl pèlvic a través de la
gimnàstica abdominal hipopressiva, les diferents postures de ioga, estiraments, el treball de la respiració i les diferents tècniques de
relaxació.

A nivell emocional, el Ioga t’ajuda a potenciar el vincle amb el teu bebè, augmentar la teva capacitat de percepció i a equilibrar emocions, pensaments i estats d’anims.

Una meravellosa oportunitat per compartir amb el teu bebè en un va espaiar únic i preciós.

Part vaginal: a partir de la 4ª setmana
Part per cesària: a partir de la 8ª setmana

IOGA MAMA & BEBÉ Dimarts 16:00h, vine a provar.

IOGA EMBARASSADES

La pràctica de ioga durant l’embaràs resulta molt beneficiosa ja que alleuja els dolors d’esquena, enforteix la musculatura, treballa l’equilibri, flexibilitza les articulacions, controla l’excés de pes, combat la *ciática i la fatiga generada per l’embaràs.

D’altra banda, els diferents exercicis de respiració (*pranayamas) i la meditació, t’ajudessin a experimentar el control sobre les emocions i a combatre el temor al part.

El ioga no suposa cap perill si aquestes embarassada. Més aviat és al contrari. La pràctica de ioga és garantia de salut física i emocional, establint des de ja el vincle i la comunicació amb el teu bebè, t’ajudem a viure l’embaràs de forma més conscient i feliç.

Demana informació per horaris.

IOGA EN FAMÍLIA

És un espai on pares i fills tenen l’oportunitat de compartir i aprendre junts en un ambient lúdic i divertit. Es proposen diferents postures de ioga (en forma de joc), exercicis de respiració (pranayamas) i tècniques de relaxació; fomentant l’escolta, el respecte,
l’amor i la comunicació.

L’objectiu de les classes és potenciar la salut física i emocional de pares i fills, reforçant els llaços afectius i gaudint junts d’una activitat sana, divertida i res competitiva.

Veuen a gaudir amb els teus fills d’una divertida i meravellosa experiència junts.

Ioga Pacr de la Muntanyeta

IOGA OUTDOORS

Activitat al aire lliure, aprofitem el bon temps per relaxar-nos a la gespa.

foto-3

ambtu_ues