Biodinàmica Craneosacral

És una teràpia corporal suau eficaç i no invasiva que escolta i percep el cos amb les mans. Contempla al ser humà des del punt de vista físic, psíquic i emocional, augmentant la capacitat innata autoreguladora de la persona.

BIODINÀMICA CRANEOSACRAL

INFORMACIÓ GRATUÏTA , HORES CONVINGUDES. RESERVAR HORA PER INFORMACIÓ.

És una teràpia recomenada tant per per a bebés, nens, dones embarassades i gent gran. És de molta ajuda al desenvolupament personal donant eines per aconseguir l’estat d’equilibri i la plenitud.

La teràpia va ser descoberta a principis del segle XX per l’esteopata Dr. Sutherland.

Shuterland va observar que els ossos del crani es mouen de forma involuntària, i la raó d’aquests moviments, és el que nomenem respiració primària o MRP. És una respiració interna i profunda que sorgeix des del centre del nostre cos movent els fluïts que banyen i nodreixen el cervell, la medul·la espinal i també a tots els òrgans i teixits corporals.

Es manifesta al cos com una marea al interior dels teixits i fluïts; es pot palpar i cooperar amb ella, ajudant a sostenir de forma global la salut de la persona.

COM FUNCIONA?

Les sessions de Biodinàmica Cranesosacral permeten que el cos s’autoreguli.

La potència i la claretat amb la que emergeix i es transmet aquest impuls (MRP), determina el nostre estat de salut i vitalitat.

La sensació del pacient és un contacte lleuger de les mans del terapeuta entrenat en escoltar els moviments subtils del cos.

Les mans del terapeuta saben veure, sentir i escoltar el llenguatge dels cos, actúa con facilitador, i a través del contacte, ajuda a l’organisme a l’autoregulació, augmentant el nivell d’energia i una relaxació profunda.

P_craneosacral

A QUI POT BENEFICIAR?

Assajos hospitalaris han demostrat que la Biodinàmica Craneosacral pot ajudar a millorar el procés de fertilitat, des del moment en el que els pares consideren la possibilitat de l’embaràs, fins els naixement del nadó.

Molt efica´en embarassades, són molts els canvis que es produeixen: espatlla, órgans, sistema circulatori, limfàtic, respiratori. La Biodinàmica Cranesosacral pot ajudar a que el seu cos s’organitzi de la millor manera possible, preparant-lo perquè la mere tingui menys tensions de la pelvis i facilitant així el moment del part.

Una vegada ha nascut el bebé, ajuda a millorar la seva salut per prevenir alteracions i malalties que podrien manifestar-se d’adult.

Bebés amb dificultats per succionar, que ploren inconsolablement, excessivament sensibles a qyualsevol estímul, que vomiten o regurgiten amb facilitat, còlics del lactant, dificultats respiratòries o de concilicació de la son, que s’arquegen amb força cap enrere al agafar-los, que presenten asimetries (en el cap, pelvis, extremitats), vinculació amb els pares, etc.

La Biodinàmica Craneosacral també ajuda quan apreixen síntomes a l’escolarització: hiperactivitat, dèficit d’atenció, alteracions visuals, auditives, problemes d’aprenantatge, entre d’altres.

La Biodinàmica Craneosacral amb nens facilita la relaxació d’estructures de forma suau i respectuosa, harmonitzant. Contribueix a que els cos es pugui desenvolupar en equilibri.

PER A QUI i PERQUÈ

NADONS: Patiment fetal, ruptura de la bossa prematura, f`òrceps, volta de cordó. Presentacions difícils de natges, de cara, etc. Anestèsia epidural, cesària.

P_craneosacral2

NENS: Problemes d’aprenentage, hiperactivitat, nerviosisme, ortodòncies, adolescència.

DONES: Infertilitat, emberàs difícil, post part, menopausa.

AVIS: Insomni, dolors cr`nics, depressió.

PER A TOTS

Seqüeles d’accidents, postoperatoris, dolors de cap, ciàtica, lumbàlgies, migranyes, ansietat, alteracions amb l’articulació tempro mandibular.

La Biodinàmica Craneosacral és de molta ajuda per al desenvolupament personal donant eines per aconseguir l’estat d’equilibri i la plenitut.

 Mª Carmen Núñez, especialista en Biodinámica Craneosacral:

Especialista en Biodinàmica Cranesosacral

Especialista en Biodinàmica Cranesosacral

Com i perquè vaig arribar a la Biodinàmica Craneosacral