Acompanyament de la Dona

Volem estar amb tu per informar-te de tot allò que la dona ha de conèixer del seu propi cos, treballar els punts que volem enfortir i donar les eines per gaudir de cada moment de la nostra vida com a dones.

Fem sessions sobre els següents temes d’importància per a la dona:

El sòl pelvià

Descubrir el sòl pelvià, compedre el seu funcionament i la seva reació en la nostra vida diaria, revisar hàbits i sentir les situacions que comporten pressió i risc per al perineu, i analitzar els diferents trastorns que poden estar patint o poden arribar si no tenim cura del sòl pelvià després del part.

Busquem el retrobament del perineu, pendre’n consiència i despertar-lo per poder recuperar aquesta zona tan íntima símbol de la feminitat.

El sòl pelvià canvia, pateix i es modifica al llarg de la vida de la dona i a través de les diferents etapes de la vida femenina. L’embaràs i el part són un dels moments on el sòl pelvià pot veure’s compromès tant si el part és vaginal com si és per cesària. El hàbits i el coneixement d’aquesta zona i de com tenir-ne cura faran que en el post-part aquest sòl pèlvic es pugio recueprar amb normalitat i no deixi seqüeles físiques ni emocionals que puguin provocar trastorns al llarg de la vida de la dona , acurt i a llarg termini, a vegades irreversibles que la porten a la cirugia uro-ginecològica, i molt sovint alteren la seva vida personal, social i sexual.

banner_ambtu2

Feminitat i canvi de cicle

Rebre la menstruació, crèixer i gaudir de ser dona.Conèixer les fases del cicle menstrual que comença, descubrir el tresor de la sexualitat dins de l’espai pelvià, recursos per viure la màgia d’aquest important passatge com a dona. Adreçat a noies adolescents en procés de canvi.

Reeducació post-part

L’embaràs i el part són experiències que modifiquen el cos i la vida de la dona a tot nivells. Cal ser conscient dels canvis que s’han anat produint, tenir cura de recuperar-los i aturar-se a revisar els nostres hàbits i les nostres activitats per tal de no perjudicar la nostra fisiologia en un moment especialment vulnerable. Treballem el cos per recuperar-lo de la experiència de l’embaràs i el part, reconeixent els canvis que s’han produït, tant a nivell global (postura, diafragma, paret abdominal, recolzament podal) com especialment a nivell de cintura i sòl pelvians, es fa treball de cadenes musculars, treball abdominal hipopressiu i respiració.